Harold Versteeg - PhotoFresh.nl

charity cards 

charity cards

Steun een goed doel en stuur een kaart! Of wordt een verkooppunt!

Waarom goede doelen kaarten kopen / verkopen?

Hoe is het idee ontstaan?

De laatste jaren heb ik veel van de wereld mogen zien. In 2002 in Brazilië, Fortaleza begon mijn hart sneller te kloppen en kreeg ik de smaak te pakken. In 2004 volgde Guatemala, Marokko, Honduras en Belize en in 2006 kwam mijn droom uit…..Australië. Australië heeft altijd al op mijn verlanglijstje gestaan, de dieren, de mensen en het prachtige landschap heeft altijd aan mij getrokken. Voordat ik mijn droomland ging bezoeken, besloot ik dat ik dit ook zo goed mogelijk vast moest leggen. Het kopen van een goede digitale camera en een gerenommeerde fotocursus werd een feit. Via Hongkong en Macau begon mijn Australische avontuur in Perth om daarna kris-kras door het land te reizen. Op Bali nam ik de tijd om alle indrukken te verwerken en redelijk uitgerust terug te vliegen naar Nederland. Na deze prachtige reis heb ik nog meer fantastische landen mogen bezoeken, zoals Thailand, Cambodja, Vietnam, Ecuador, Peru, Costa Rica, Panama en Kaapverdie. Een waar voorrecht....

Vooral in die laatste landen heb ik gezien dat de projecten van Mikrokrediet.nl echt werken. Je kunt mensen echt helpen door ze op een zelfstandige manier een nieuw leven op te bouwen. Bijvoorbeeld d.m.v. het opstarten van een winkeltje of fabriekje. Ik vind het daarom ook heel belangrijk dat deze mensen dat zetje in de rug kunnen krijgen.

Mede door het besef dat ik me heel bevoorrecht voel dat ik zoveel mooie mensen, dieren en natuur heb mogen aanschouwen wil ik iets terug doen. En wat is nou leuker om dat met mijn fotografie te doen? Vandaar mijn initiatief voor de goede-doelen-foto-wenskaart. De wenskaart bestaat uit een echte foto, met daarom heen een luxe dikke passe-partout. De achterkant is afgeplakt met luxe crèmekleurig papier, waarop tevens te zien is naar welk goed doel het bedrag gaat. Ook wordt er een luxe enveloppe bijgeleverd. De kaart is handgemaakt en dus daarom vrij uniek.

De advies verkoopprijs van de wenskaart is 3,50 per stuk, waarvan 1 euro naar het goede doel gaat!

Afhankelijk van het onderwerp op de foto gaat deze euro naar of het Wereld Natuur Fonds of Naar Oikocredit Nederland. Bij dieren of natuur naar het WNF en bij mensen en steden naar Oikocredit Nederland.

De kaarten zullen op diverse plekken te koop worden aangeboden. Mensen die de kaarten te koop willen aanbieden kunnen via mijn site www.PhotoFresh.nl en haroldversteeg.com diverse series bestellen. Een serie bestaat uit 6 stuks. De volgende series zijn o.a. te bestellen: faces of the andes 1, faces of the andes 2, travelportrets, childern, citylife, flowers, trees, beaches, details, landscapes, arcitecture, sunlight, mixture) Een serie bestaat uit 6 stuks en is bijvoorbeeld te bestellen voor 20 euro inclusief verzendkosten!

Het bedrag van 1 euro is voor ons misschien heel weinig, maar voor de mensen daar kan zelfs die ene euro dat verschil maken. Geef ze daarom een kans en steun de initiatieven van Oikocredit (www.microkrediet.nl).

Op mijn site www.PhotoFresh.nl zijn naast de foto's op de kaarten nog meer te zien. Deze foto’s zijn ook in grootformaat te bestellen. Slechts in een oplage van 100 stuks per formaat. Dit toch tegen een betaalbare prijs! Formaat 40x60 voor 85, euro incl. verzendkosten! TOT 31 OKTOBER GAAT OOK NOG EENS 10% VAN DEZE VERKOOPPRIJS NAAR HET GOEDE DOEL! www.haroldversteeg@gmail.com

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweet